Srnčí maso na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 15 g
- Sodík 258 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 141.2 mg
- Draslík 412.2 mg
- Vláknina 629.5 mg
- Vitamín A 629.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí, vložíme na zpěněnou cibuli a dáme péci do trouby.
-
2
Během pečení maso podléváme horkou vodou jen tolik, aby se nepřipalovalo a poléváme šťávou.