Srnčí biftek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 240 g Srnčí kýta
  • 5 g Petržel - nať
  • 20 g Olej stolní
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 186 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 168.3 mg
  • Vláknina 3689.5 mg
  • Vitamín A 3689.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou, dobře odleželou kýtu nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Proložíme na plátky nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Necháme asi 2 hodiny v chladu.

  • 2

    Potom maso vyjmeme z cibule a zprudka je opečeme na oleji po každé straně asi 5 minut.

Komentáře k receptu