Řízky z kančí kýty s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kančí kýta
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Chilli koření mleté
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 0.5 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 140 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 53.5 mg
  • Vláknina 176.1 mg
  • Vitamín A 176.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, poprášíme chilli a potřeme hořčicí, kterou jsme smíchali s jemně nastrouhaným křenem. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

  • 2

    Těstíčko připravíme rozšleháním mléka, vajec a sójové omáčky s moukou.

Komentáře k receptu