Pstruží pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 472 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 47 g
- Sodík 152 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 124.3 mg
- Draslík 81.6 mg
- Vláknina 177.9 mg
- Vitamín A 177.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pstruží maso zbavené kostí a kůže umeleme, osolíme a opepříme. Ve šlehači krátce rozšleháme s bílkem a vzniklou kaši necháme 2 hodiny v chladu.
-
2
Potom přimícháme ušlehanou smetanu a směs vlijeme do kastrolku vymaštěného olejem a vysypaného strouhankou. Zabalíme do alobalu a v páře vaříme asi 1 hodinu.
-
3
Ztuhlou pěnu podáváme se špenátem.