Zelené papriky s tvarohovou náplní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 213.9 mg
- Vláknina 3400 mg
- Vitamín A 3400 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 80.4 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky zbavíme stopek (nevyhazujeme), semen a omyjeme. Vajíčko uvaříme natvrdo a drobně posekáme. Z tvarohu, soli a vajíčka umícháme směs, kterou plníme papriky. Ty přikryjeme odřezanými stopkami a pečeme na oleji v troubě, dokud papriková slupka nezhnědne. Před podáváním slupku sloupneme.