Kuřecí ragú s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 23 g
- Sodík 502 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 298.5 mg
- Vláknina 3652.5 mg
- Vitamín A 3652.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na slabé proužky, petrželku posekáme.
-
2
Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mouku, usmažíme dožluta, přidáme maso, celer a cibulku, krátce orestujeme, zalijeme rajčatovou omáčkou, vývarem a vaříme 15 minut.
-
3
Podáváme s vařenými těstovinami a posypeme petrželkou.