Švédská omáčka k rybám

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4 porce

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 2 ks Jablka
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 169 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 4.9 mg
  • Draslík 181.7 mg
  • Vláknina 3989 mg
  • Vitamín A 3989 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná, nastrouhaná jablka smícháme s nastrouhaným křenem, citronovou šťávou, jogurtem a majonézou. Všechny ingredience dobře promícháme.

  • 2

    Vychlazenou omáčku podáváme k fritovaným rybám.

Komentáře k receptu