Marináda z červeného vína

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Šalotka
  • 5 g Pepř černý celý
  • 10 g Citronová kůra
  • 10 g Pomerančová kůra
  • 10 g Tymián čerstvý
  • 10 g Cukr krupice
  • 10 g Sůl
  • 80 g Mrkev kořen
  • 750 ml Víno červené
  • 3 ks Hřebíček
  • 2 ks Bobkový list
  • 5 ks Jalovec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 203 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 655 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 272.9 mg
  • Vláknina 2676.3 mg
  • Vitamín A 2676.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny přísady svaříme a necháme vychladnout. Jeden kg hovězího masa marinujeme ve směsi asi 24 hodin. Marinádu scedíme a poté ji použijeme na podlévání pečeně a na omáčku.

  • 3

Komentáře k receptu