Švestkové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 600 kcal
- Sacharidy 145 g
- Tuky 2 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 145 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 315.8 mg
- Vláknina 5631.3 mg
- Vitamín A 5631.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Utřeme česnek, v hmoždíři roztlučeme hořčičné semínko a vypeckujeme omyté švestky.
-
2
Potom všechny přísady vložíme do hrnce a vaříme za stálého míchání. Pokud možno nepodléváme.
-
3
Když jsou švestky měkké a tekutina je vyvařená, necháme vychladnout, naplníme do sklenic a uzavřeme.