Dušené čínské zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Zelí čínské
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 150 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 113 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 401.7 mg
  • Vláknina 4565.5 mg
  • Vitamín A 4565.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté listy zelí zbavíme košťálů a nakrájíme na jemné proužky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme.

  • 2

    Z másla, mouky a nadrobno nakrájené cibule připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí a dusíme doměkka.

  • 3

    Při podávání posypeme zelí nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu