Dušené čínské zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 110 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 401.7 mg
- Vláknina 4565.5 mg
- Vitamín A 4565.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté listy zelí zbavíme košťálů a nakrájíme na jemné proužky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme.
-
2
Z másla, mouky a nadrobno nakrájené cibule připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí a dusíme doměkka.
-
3
Při podávání posypeme zelí nasekanou petrželkou.