Vídeňský jehněčí hřbet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 817 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 153 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 189.7 mg
- Draslík 649.6 mg
- Vláknina 4062.5 mg
- Vitamín A 4062.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý jehněčí hřbet osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso vložíme do pekáče na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
-
2
Po chvíli maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, oloupanou, rozpůlenou mrkev a za častého přelévání šťávou a podlévání vodou upečeme doměkka.
-
3
Upečené maso naporcujeme a polijeme šťávou.