Šťáva k vepřovému masu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 838 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 54 g
- Sodík 2284 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 242.6 mg
- Draslík 1444 mg
- Vláknina 1548.4 mg
- Vitamín A 1548.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekané kosti spolu se zeleninou nakrájenou na kostičky a cibulí osmahneme na pekáčku v troubě - často obracíme.
-
2
Potom vše poprášíme moukou, okořeníme utřeným česnekem a kmínem, osolíme a zalijeme vývarem (nebo vodou). Dobře provaříme.
-
3
Šťávu sdecíme, ještě povaříme, ale neodebereme všechen tuk.