Vínovo-sýrový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Čedar
  • 200 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 g Sýr Parmezán
  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 75 ml Víno bílé
  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce bazalka čerstvá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 563 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 1392 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 87.5 mg
  • Draslík 118.3 mg
  • Vláknina 1060 mg
  • Vitamín A 1060 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýry, víno i máslo necháme přes noc položené na kuchyňské lince, aby v den zpracování měly pokojovou teplotu.

  • 2

    Všechny sýry nastrouháme.

  • 3

    Poté dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme je dohladka. Osolíme a opepříme podle chuti.

Komentáře k receptu