Holandský vaječný salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 120 g Jablka
  • 120 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 60 g Šunka dušená
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Olej stolní
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1288 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 72 g
  • Sodík 8990 mg
  • Bílkoviny 98 g
  • Uhlovodany 66 g
  • Cholesterol 1587.7 mg
  • Draslík 1807.7 mg
  • Vláknina 33380 mg
  • Vitamín A 33380 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.2 mg
  • Vitamín E 4.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařená vejce a brambory nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, okurku, sýr a šunku také. Podle chuti přidáme worcester, olej a ocet.

  • 3

    Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu