Holandský vaječný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1288 kcal
- Sacharidy 68 g
- Tuky 72 g
- Sodík 8990 mg
- Bílkoviny 98 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 1587.7 mg
- Draslík 1807.7 mg
- Vláknina 33380 mg
- Vitamín A 33380 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 4.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařená vejce a brambory nakrájíme nadrobno.
-
2
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, okurku, sýr a šunku také. Podle chuti přidáme worcester, olej a ocet.
-
3
Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.