Klobásy v těstě

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 40 ml Hořčice
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 18 ks Anglické párečky
  • 3 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 237 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 134.6 mg
  • Draslík 39.5 mg
  • Vláknina 2126.5 mg
  • Vitamín A 2126.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko smícháme s moukou, cukrem, vejci, solí, pepřem a hořčicí.

  • 2

    Těsto propasírujeme přes síto a nalijeme do máslem vytřené zapékací formy.

  • 3

    Klobásky propíchneme vidličkou a orestujeme na rozpálené pánvi, poté je dáme na povrch těsta.

  • 4

    Pečeme při 200°C 35 minut. Servírujeme teplé.

Komentáře k receptu