Segedínské vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 34 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 113.6 mg
- Draslík 726.3 mg
- Vláknina 5850 mg
- Vitamín A 5850 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle zprudka opečeme omyté kotlety a přendáme je na nahřátou mísu.
-
2
Na témže tuku osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okořeníme paprikou a vložíme kotlety. Dusíme je mírně podlité do poloměkka. Potom ke kotletám přidáme česnek, kysané zelí a kmín. Dodusíme a nakonec vše zalijeme kysanou smetanou.