Uzené maso vařené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1114 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 414.2 mg
- Vláknina 16750 mg
- Vitamín A 16750 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso opereme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli a celý pepř. Vaříme, nejlépe v tlakové hrnci, doměkka.
-
2
Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na plátky.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší, knedlíky, luštěninami, zeleninovým salátem a kompotem.