Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 15 g
- Sodík 784 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 69.9 mg
- Draslík 8.2 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu pečení ryby potíráme olejem.
-
2
Po upečení zdobíme filé bylinkovým máslem.
-
3
Ihned podáváme.