Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 60 g Vejce slepičí
  • 20 g Sůl
  • 100 g Máslo bylinkové
  • 1000 g Filé z aljašské tresky
  • 80 ml Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 784 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 69.9 mg
  • Draslík 8.2 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu pečení ryby potíráme olejem.

  • 2

    Po upečení zdobíme filé bylinkovým máslem.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu