Vepřové kotlety s česnekem v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 114 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 69.9 mg
- Draslík 363.1 mg
- Vláknina 210 mg
- Vitamín A 210 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.
-
2
Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala.
-
3
Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme.
-
4
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.