Vepřové kotlety - přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 14 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 71.7 mg
- Draslík 344 mg
- Vláknina 71.3 mg
- Vitamín A 71.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety očistíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
-
2
Na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran, z každé asi 4 minuty. Přendáme na vyhřátou mísu.
-
3
Výpek podlijeme vodou nebo vývarem, povaříme a nalijeme na kotlety.
-
4
Podáváme s brambory, rýží a zeleninovým salátem.