Vepřové plátky s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 26 g
- Sodík 742 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 88 mg
- Draslík 66.9 mg
- Vláknina 2060.5 mg
- Vitamín A 2060.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3036.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
-
2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme.
-
3
K téměř měkkému masu přidáme kapary. Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a dodusíme.