Fazolky na protlaku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 5 g Kopr čerstvý
  • 40 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 126 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 459 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 320.5 mg
  • Vláknina 5235 mg
  • Vitamín A 5235 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Překrájené sterilované fazolky dáme do kastrolu, přidáme rajčatový protlak, zalijeme trochou nálevu a prohřejeme.

  • 2

    Nakonec podle chuti osolíme a přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata. Jen prohřejeme.

  • 3

    Hotový pokrm omastíme máslem a posypeme nasekanou petrželkou a koprem.

Komentáře k receptu