Jablka s ořechy a rumem

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 800 g Jablka
  • 80 g Ořechy vlašské
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 5 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 521 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 677.2 mg
  • Vláknina 25260 mg
  • Vitamín A 25260 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná jablka zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na tenké plátky. Podle chuti osladíme.

  • 2

    Potom přidáme jemně nasekané ořechy a rum. Vše promícháme.

  • 3

    Podáváme dobře vychlazené a každou porci ozdobíme půlkou ořechu.

Komentáře k receptu