Telecí ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 12 g
- Sodík 546 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 770.9 mg
- Vláknina 3847 mg
- Vitamín A 3847 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky a střídavě s omytými, nakrájenými rajčaty a omytou, nakrájenou salátovou okurkou napichujeme na jehlu.
-
2
Ražniči osolíme, opečeme po všech stranách na másle, podlijeme vývarem a dusíme. (Pokrm můžeme také upravit na grilu - ražniči před úpravou potřeme rozpuštěným máslem).