Telecí ražniči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 200 g Telecí plec
  • 1 ks Okurky
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 229 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 546 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 98 mg
  • Draslík 770.9 mg
  • Vláknina 3847 mg
  • Vitamín A 3847 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky a střídavě s omytými, nakrájenými rajčaty a omytou, nakrájenou salátovou okurkou napichujeme na jehlu.

  • 2

    Ražniči osolíme, opečeme po všech stranách na másle, podlijeme vývarem a dusíme. (Pokrm můžeme také upravit na grilu - ražniči před úpravou potřeme rozpuštěným máslem).

Komentáře k receptu