Hovězí na celeru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Celer bulvový
  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 63.6 mg
  • Draslík 92.6 mg
  • Vláknina 1615 mg
  • Vitamín A 1615 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky a spolu s jemně nakrájenou cibulí opečeme na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.

  • 2

    Očištěný celer nakrájíme na kostičky a dáme dusit k masu.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zředíme vývarem a ještě povaříme.

Komentáře k receptu