Vepřové maso na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 26 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 91.2 mg
- Draslík 52 mg
- Vláknina 955 mg
- Vitamín A 955 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3041.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Přidáme očištěný, jemně nakrájený celer, podlijeme vodou a dusíme.
-
2
Když je maso měkké, necháme vydusit šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.
-
3
Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
-
4
Místo celeru můžeme použít jiný druh zeleniny.