Chřestový salát s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 3 g
- Sodík 160 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 297.5 mg
- Vláknina 6760 mg
- Vitamín A 6760 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chřest oloupeme, uvaříme a nakrájíme na kousky.
-
2
Připravíme marinádu z vody, citronové šťávy, cukru a soli. Nalijeme ji na chřest a povrch salátu ozdobíme nahrubo nakrájeným, uvařeným vejcem a nasekanou petrželkou.