Hlávkový salát s karotkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 83 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 4 g
- Sodík 55 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 3.5 mg
- Draslík 280.4 mg
- Vláknina 7710 mg
- Vitamín A 7710 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou, jemně nastrouhanou karotku osladíme, okyselíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem a olejem.
-
2
Připravenou směs upravíme na omyté listy hlávkového salátu.
-
3
Salát podáváme vychlazený.