Filé dušené se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 9 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 79.5 mg
- Draslík 134.1 mg
- Vláknina 2560 mg
- Vitamín A 2560 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osušené porce filé osolíme a vložíme do vymazané zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem, přelijeme jogurtem (nebo kyselou smetanou) a dáme dusit do trouby.
-
2
Do šťávy přidáme citronovou šťávu a podle potřeby rozředíme trochou vody.
-
3
Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.