Filé dušené se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 20 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 79.5 mg
  • Draslík 134.1 mg
  • Vláknina 2560 mg
  • Vitamín A 2560 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osušené porce filé osolíme a vložíme do vymazané zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem, přelijeme jogurtem (nebo kyselou smetanou) a dáme dusit do trouby.

  • 2

    Do šťávy přidáme citronovou šťávu a podle potřeby rozředíme trochou vody.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu