Telecí řízky v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 30 g Strouhanka
  • 10 g Olej stolní
  • 200 g Telecí kýta
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 279 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 322 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 203.5 mg
  • Draslík 420.9 mg
  • Vláknina 1350 mg
  • Vitamín A 1350 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme.

  • 2

    Maso obalíme v mouce, vejci a ve strouhance. Vložíme je do vymazaného alobalu a nasucho pečeme v troubě na mřížce.

Komentáře k receptu