Vepřový plátek s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 38 g
- Sodík 445 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 108.9 mg
- Draslík 582.2 mg
- Vláknina 2339.8 mg
- Vitamín A 2339.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme.
-
2
Maso vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme po jedné straně, potom obrátíme, zasypeme nahrubo nakrájenou, oloupanou cibulí a plátky okurky a opečeme po druhé straně.
-
3
Podáváme s chlebem.