Bramborová drobenina s houbami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 13 g
- Sodík 499 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 518.6 mg
- Vláknina 7760.3 mg
- Vitamín A 7760.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, vychladlé brambory prolisujeme a smícháme se solí a moukou. Rozemneme je jako na drobenku.
-
2
Na polovině tuku podusíme jemně nakrájenou cibuli, očištěné, nakrájené houby a přidáme kmín, sůl a pepř. (Můžeme použít i sušené houby).
-
3
Do vymazané zapékací mísy dáme polovinu drobeniny, na ni vrstvu hub a znovu drobeninu. Povrch pokapeme máslem a pečeme dočervena.