Kuře s hříbky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 976 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 68 g
- Sodík 97196 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 324.8 mg
- Draslík 971 mg
- Vláknina 3401 mg
- Vitamín A 3401 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozporcované kuře osolíme, na másle opečeme a mírně podlité dusíme. Později přidáme jemně nasekanou cibuli a společně dodusíme do měkka. Poté přendáme na mísu.
-
2
Do šťávy přilijeme víno, krátce povaříme a šťávu přelijeme přes kuře.
-
3
Nakrájené hříbky podusíme na másle s petrželovou natí a jakmile jsou hotové, navršíme je na porce kuřete.
-
4
Kuře podáváme s rýží, těstovinami nebo s noky.