Kuřecí játra s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 815 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 54 g
- Sodík 388456 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 1552.9 mg
- Draslík 918.7 mg
- Vláknina 3559 mg
- Vitamín A 3559 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.3 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme, osmahneme na másle, přidáme celá játra, pepř, sůl a zalijeme vínem, dusíme do polo měkka.
-
2
Játra nakrájíme na malé kousky a dáme je spolu s jemně nakrájeným uzeným masem do máslem vymazaných zapékacích misek.
-
3
Zakapeme výpekem z jater a na povrch každé misky rozklepneme vejce. Uvaříme ve vodní lázni.
-
4
Před podáváním osolíme a posypeme zelenou petrželkou.
-
5