Salát z filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Paprika sterilovaná
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 150 g Jogurt bílý
  • 100 g Majolka
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 426 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 87.9 mg
  • Draslík 137.1 mg
  • Vláknina 1450 mg
  • Vitamín A 1450 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé opečeme na másle doměkka.

  • 2

    Pečené filé, kapii a cibuli nakrájíme, promícháme, pokapeme omáčkou, smícháme s majonézou a jogurtem.

  • 3

    Osolíme a dáme do chladu uležet.

Komentáře k receptu