Kotlety s broskvemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Kompot broskvový
  • 4 ks Sýr Eidam cihla 30%
  • 4 ks Šunka dušená
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 983 kcal
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 71 g
  • Uhlovodany 80 g
  • Cholesterol 128.6 mg
  • Draslík 713.1 mg
  • Vláknina 10508.7 mg
  • Vitamín A 10508.7 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Od kosti nařízneme vepřové kotlety, naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Poprášíme paprikou a moukou.

  • 3

    Rozehřejeme na pánvi olej a z obou stran kotlety osmahneme. Vymažeme olejem plech a kotlety do něj rozložíme.

  • 4

    Na každou kotletu dáme plátek šunky, okapanou půlku broskve a překryjeme plátkem tvrdého sýra.

  • 5

    V horké troubě zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.

  • 6

    Před podáváním potřeme rozpuštěným máslem.

  • 7

    Vhodná příloha k tomuto masu jsou bramborové hranolky.

Komentáře k receptu