Jablka s krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 0 g
- Sodík 53 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 316.9 mg
- Vláknina 9500 mg
- Vitamín A 9500 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme a odstraníme jádřince.
-
2
V přiklopené míse z varného skla celá jablka upečeme. Do otvorů zasuneme zavařeninu a na jablka navršíme pevný sníh z bílků a vidličkou jej zformujeme do špiček.
-
3
V troubě lehce zapečeme dozlatova.