Šlehačková bábovka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 9 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 117.9 mg
- Draslík 206.6 mg
- Vláknina 3826.8 mg
- Vitamín A 3826.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku smícháme s práškem do pečiva a s cukrem. Přidáme vejce a smetanu, vše dobře promícháme a těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy.
-
2
Pečeme zvolna v předem předehřáté troubě přibližně 45 minut. Upečenou bábovku pocukrujeme.