Jablečný křen
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1069 kcal
- Sacharidy 259 g
- Tuky 0 g
- Sodík 97563 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 259 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 244.7 mg
- Vláknina 1916 mg
- Vitamín A 1916 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nastrouháme 2 lžíce křenu, jablko a ihned polijeme horkým vývarem.
-
2
Přidáme špetku soli, špetku cukru, šálek silného hovězího vývaru a trošku vinného octa.
-
3
Podáváme studený i teplý k ovaru či různým masům.