Rybí filé na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 26 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 84 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 14 mg
- Draslík 1 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a potřeme olejem.
-
2
Připravené porce ryby klademe na rozpálený rošt a po každé straně rožníme asi 5-7 minut.
-
3
Podáváme se zeleninovým salátem.