Rybí filé na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Olej stolní
  • 800 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 403 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 84 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 14 mg
  • Draslík 1 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a potřeme olejem.

  • 2

    Připravené porce ryby klademe na rozpálený rošt a po každé straně rožníme asi 5-7 minut.

  • 3

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu