Toleranc s klofanými bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 11 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 1033.4 mg
- Vláknina 12630.5 mg
- Vitamín A 12630.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Okmínujeme a vaříme doměkka.
-
2
Pak scedíme a rozšťoucháme.
-
3
Rozetřeme si tvaroh s máslem, přimícháme mléko a přidáme najemno nakrájený kopr.
-
4
Rozšťouchané brambory upravíme na nahřátý talíř a přelijeme připravenou tvarohovou omáčkou.