Skopové maso na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2846 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 293 g
- Sodík 97035 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 192.9 mg
- Draslík 289.5 mg
- Vláknina 7910 mg
- Vitamín A 7910 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné maso naklepeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do marinády na 3 - 4 hodiny. K masu přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Po uplynutí doby marinování maso navlékneme na jehlu střídavě s plátky cibule a opékáme na roštu či pánvi na každé straně cca pět minut.
-
2
Jako přílohy podáváme suchou rýži, kapii, okurku.