Skopové maso na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Skopové kotlety
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Játra tresčí v oleji
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2846 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 293 g
  • Sodík 97035 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 192.9 mg
  • Draslík 289.5 mg
  • Vláknina 7910 mg
  • Vitamín A 7910 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné maso naklepeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do marinády na 3 - 4 hodiny. K masu přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Po uplynutí doby marinování maso navlékneme na jehlu střídavě s plátky cibule a opékáme na roštu či pánvi na každé straně cca pět minut.

  • 2

    Jako přílohy podáváme suchou rýži, kapii, okurku.

Komentáře k receptu