Kuřecí prsa s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1296 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 91.5 mg
- Draslík 417.8 mg
- Vláknina 1190 mg
- Vitamín A 1190 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a na horkém tuku lehce osmahneme. Přidáme 2/3 másla a velmi krátce podusíme.
-
2
Na zbylém másle prohřejeme plátky ovoce a zastříkneme vínem.
-
3
Podušené maso ozdobíme prohřátým ovocem, podlijeme zbylou šťávou a posypeme sekanými ořechy.