Vepřové maso na česneku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 30 g Sádlo škvařené
  • 0.5 kávová lžička Kmín celý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 386 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 96 mg
  • Draslík 68.3 mg
  • Vláknina 1222.8 mg
  • Vitamín A 1222.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3163.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky a potřeme ho utřeným česnekem se solí.

  • 2

    Zpěníme si na tuku nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a opečeme za stálého míchání.

  • 3

    Pak podlijeme a necháme dusit do změknutí.

  • 4

    Zahustíme moukou rozmíchanou v asi 1.5 dl vody a krátce povaříme.

  • 5

    Podáváme s brambory či bramborovým knedlíkem.

Komentáře k receptu