Jogurtový krém s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 7 g
- Sodík 37 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 22.3 mg
- Draslík 193.1 mg
- Vláknina 2003 mg
- Vitamín A 2003 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 775.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
-
2
Do vychladlého pudinku vmícháme bílý jogurt a směs nalijeme do pohárů. Každý pohár ozdobíme čerstvými jahodami (nebo jiým ovocem).
-
3
Krém podáváme vychlazený.