Zeleninové lečo s bílky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 7 g
- Sodík 484 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 709.1 mg
- Vláknina 10580 mg
- Vitamín A 10580 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 134.8 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.
-
2
Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a když se tekutina vyvaří, vmícháme vaječné bílky a necháme je srazit.
-
3
Zeleninové lečo podáváme s čerstvým chlebem jako teplou snídani.