Hovězí maso s cibulí na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 17 g
- Sodík 515 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 98.8 mg
- Draslík 721.8 mg
- Vláknina 5699.5 mg
- Vitamín A 5699.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka a obojí opečeme na sádle dozlatova.
-
2
Poté přidáme čerstvě drcený pepř, hřebíček, bobkový list, sůl a zalijeme vývarem. Dusíme 60 minut .
-
3
Poté přidáme nakrájené okurky a mouku smíchanou s trochou vody a dusíme ještě 20 minut.
-
4
Podáváme s těstovinami, rýží, chlebem, knedlíkem…