Jednoduché čokoládové řezy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 240 g Máslo čerstvé
  • 240 g Cukr krupice
  • 240 g Poleva čokoládová
  • 240 g Pšeničná mouka polohrubá
  • 30 g Tuk
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 108.2 mg
  • Draslík 65.5 mg
  • Vláknina 360 mg
  • Vitamín A 360 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozetřeme změklé máslo a postupně přidáme cukr a jedno po druhém vejce. Vše utřeme do pěny. Vmícháme rozpuštěnou polevu a navrch vsypeme prosátou mouku, kterou opatrně zamícháme do pěnové hmoty.

  • 2

    Těsto rozetřeme na plech vymazaný tukem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

  • 3

    Po vychladnutí krájíme na malé řezy.

Komentáře k receptu