Rýžové lívanečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Mouka pšeničná hladká
  • 250 g Rýže
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 2 dl Mléko polotučné
  • 0.02 dl Olej rostlinný
  • 1 balení Kypřící prášek do pečiva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 51 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýži uvaříme do měkka.

  • 2

    Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko s rozšlehanými vejci, špetku soli a přimícháme uvařenou rýži.

  • 3

    Na lívanečníku na trošce oleje smažíme po obou stranách.

Komentáře k receptu