Krkovička pod sýrovou čepicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 724 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 57 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 178.8 mg
- Draslík 167.9 mg
- Vláknina 3587 mg
- Vitamín A 3587 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmahneme na oleji a urovnáme do remosky.
-
2
Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, okořeníme paprikou a položíme na cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme asi 25 minut.
-
3
Jogurt smícháme s nastrouhaným sýrem, naneseme na maso a pokrm ještě nejméně 20 minut dopékáme.