Krkovička pod sýrovou čepicí

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřová krkovička
  • 150 g Jogurt bílý
  • 250 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 724 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 178.8 mg
  • Draslík 167.9 mg
  • Vláknina 3587 mg
  • Vitamín A 3587 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmahneme na oleji a urovnáme do remosky.

  • 2

    Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, okořeníme paprikou a položíme na cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme asi 25 minut.

  • 3

    Jogurt smícháme s nastrouhaným sýrem, naneseme na maso a pokrm ještě nejméně 20 minut dopékáme.

Komentáře k receptu